DATA TRAIN KFT
Könyvvitel, Adótanácsadás
Hírlevelek
Jogi közlemény

 

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A törvények alkalmazása és hatása jelentős mértékben függ egy adott ügy tényeitől. Tekintettel arra, hogy a törvények, jogszabályok és egyéb rendelkezések bármikor megváltozhatnak, valamint figyelembe véve az elektronikus kommunikációval együtt járó elkerülhetetlen veszélyeket, előfordulhat, hogy a weboldalon található információk késedelmesek, hiányosak vagy pontatlanok. Ennek megfelelően az itt feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy azok szerzői és közzétevői azoknak a weboldalon történő feltüntetésével jogi, számviteli, adó illetve egyéb szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtanak. Ezért a feltüntetett információk nem helyettesíthetnek egy számviteli, adó-, jogi vagy egyéb tanácsadóval folytatott konzultációt. Mielőtt döntést hoz, vagy egy adott lépést megtesz, minden esetben forduljon tanácsért a DATA TRAIN szakértőihez.

Igyekeztünk elkövetni minden tőlünk telhetőt, annak biztosítása érdekében, hogy a weboldalon található valamennyi információt megbízható forrásból szerezzük be, ennek ellenére a DATA TRAIN nem felel azok hibáiért és hiányosságaiért, illetve az azok felhasználásából eredő következményekért. A weboldalon található valamennyi információ felhasználása a látogató felelősségére történik és azok teljességét, pontosságát, időszerűségét valamint az azok felhasználásából eredő eredményeket a DATA TRAIN nem garantálja, továbbá azokért nem vállal sem kifejezett, sem hallgatólagos szavatosságot, beleértve többek között a teljesítésre, a piacképességre és a valamilyen konkrét célra való felhasználhatóságra vonatkozó szavatosságot is. A DATA TRAIN és alvállalkozói, illetve azok szakértői, munkatársai és alkalmazottai semmilyen körülmények között sem tartoznak felelősséggel önnek vagy bárki másnak olyan döntésekért vagy lépésekért, melyet az ezen a weboldalon található információk alapján hoztak vagy tettek, továbbá semmilyen járulékos, különleges vagy hasonló kárért sem, még akkor sem, ha a kár felmerülésének lehetőségére a weboldalon figyelmeztetés található.

A weboldal egyes linkjei olyan harmadik felek által fenntartott weboldalakra mutatnak, amelyeket a DATA TRAIN-nek nem áll módjában ellenőrizni. A DATA TRAIN az egyéb weboldalakon található információk pontossága vagy bármely más tulajdonsága tekintetében semmilyen jognyilatkozatot nem tesz.

 

Home Cégünk Szolgáltatásaink Hírlevelek Referenciák Kapcsolat
All Rights Reserved by DATA TRAIN